Groei

Onze expertise komt optimaal tot zijn recht in het ontwerpen, organiseren en begeleiden van programma’s voor persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. Deze concepten zijn belevingsgericht en kunnen variëren van een workshop van 1/2 of hele dag; een masterclass of meerdaagse trainingen ervaringsreizen in binnen- en buitenland.

Onze programma’s zijn maatwerk. We maken gebruik van een aantal modellen die richting geven. Deze vindt u op de pagina downloads. Vaak werken wij in de groeiprogramma's samen met experts.
Deze samenwerking geeft ons toegang tot tal van ondersteunende tools die helpen inzicht te verschaffen in het bijzondere mysterie van mens en leider zijn.
Zoals de DanceScan, ScanCoaching, de Fysiek Bewustzijn Scan, DISC, Learning Agility Indicator, MBTI; ManagementDrives; The LEWIS Model on cross cultural communication; Invloedstijlen; de 5 Kindconclusies; Organisatieopstellingen en BusinessGames.

In samenwerking met partners is een serie persoonlijke groei programma’s ontwikkeld die op maat van een organisatie worden aangepast. De meeste van onze programma's zijn in-company.  Incidenteel worden programma's ook met open inschrijving aangeboden.

Enkele voorbeelden van onze programma's ziet u hier >